Mediation in Eindhoven

Overal waar mensen samen leven of werken kunnen conflicten ontstaan. Als mediator wil ik jullie graag samen naar een oplossing brengen door mediation in Eindhoven aan te bieden. Conflicten kunnen niet alleen hinderlijk zijn, maar ook woekeren, escaleren of verlammen. Om te voorkomen dat er alleen winnaars en verliezers overblijven, is het belangrijk om een conflict zo snel mogelijk te (h)erkennen en aan te pakken. Interactie en communicatie spelen in het oplossen van conflicten een wezenlijke rol. Juist die interactie en onderlinge communicatie kunnen door het conflict geblokkeerd of gestopt zijn. Als (scheidings)mediator help ik de interactie en communicatie weer op gang te krijgen. Door het gesprek tussen de partijen in het conflict te begeleiden door middel van mediation in Eindhoven in mijn eigen praktijk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Werkwijze bij mediation in Eindhoven

Mediation in Eindhoven ziet er bij mij als volgt uit. Allereerst zorg ik ervoor dat alle partijen aan bod komen en hun verhaal kunnen vertellen en stel ik vragen ter verduidelijking. Emoties worden daarbij niet uit de weg gegaan omdat zij een belangrijke drijfveer zijn voor ons gedrag. Ik help met andere woorden helder te krijgen waar het nu écht om gaat in het conflict. Door het gesprek op deze manier te voeren is er ruimte voor het begrijpen van de ander. Die ruimte en dat begrip zijn nodig om samen te zoeken naar een oplossing voor het conflict. Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat iedereen zelf het beste weet wat goed voor hem/haar is. Hierbij is mijn mening niet van belang, omdat ik geen partij ben in het conflict. Ik ben er namelijk voor alle partijen! Wil je meer weten over mijn werkwijze als mediator bij mediation in Eindhoven of wil je weten hoe ik te werk ga als conflictbemiddelaar? Vul het contactformulier in! Ik zal zo snel mogelijk een terugkoppeling geven.

Mediation Eindhoven

Praktische zaken bij mediation in Eindhoven.

Overweeg je om mij in te schakelen voor mediation in Eindhoven of omgeving? Voor mij is het een belangrijk punt dat beide partijen vrijwillig aan het gesprek deelnemen en zich ook willen inzetten voor het samen vinden van een oplossing. Is die bereidheid er niet, dan is mediation niet het geschikte instrument om het conflict op te lossen. Wil je eerst weten of mediation bij jou past? Dat kan door een intakegesprek aan te vragen. In het intakegesprek maken we kort kennis met elkaar, komen de hoofdlijnen van het conflict aan bod en geef ik uitleg over het mediationproces. Bel of mail om een gratis intake gesprek in te plannen!

Menu